ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε πιο πλούσιες και ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των πελατών τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Είμαστε μια παραγωγική ομάδα που αποτελείται από software developers, project managers, web designer και social media experts. Μαζί μπορούμε να ανταποκριθούμε και να ολοκληρώσουμε οποιοδήποτε έργο.

VISION. INSPIRATION. PLANNING. GOALS. TEAMWORK. SUCCESS VISION. INSPIRATION. PLANNING. GOALS. TEAMWORK. SUCCESS VISION. INSPIRATION. PLANNING. GOALS. TEAMWORK. SUCCESS

Από τη φύση μας, δημιουργικοί.
Από επιλογή, επαναστάτες της τεχνολογίας.

Καταναλώνοντας την κουλτούρα, ανταλλάσσοντας φρέσκες ιδέες και παρακολουθώντας τις νεότερες τάσεις, δημιουργούμε brands και σχεδιάζουμε website που αψηφούν τις συμβάσεις και καταπολεμούν τη μονοτονία.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι πελάτες που αναγνωρίζουν την αξία μας είναι οι αγαπημένοι μας.

01
Παίρνοντας το προσωπικά

Το να είσαι πελάτης μπορεί να είναι δύσκολο- μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό από προσωπική εμπειρία. Η επιτυχία ενός έργου είναι σημαντική για εμάς, επειδή αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο σαν να ήταν δικό μας. Μεγαλώνετε όσο μεγαλώνουμε κι εμείς.

02
Δουλεύοντας αποτελεσματικά

Δεν βράζουμε έναν ωκεανό για να φτιάξουμε ένα φλιτζάνι καφέ. Αναζητούμε πρακτικές απαντήσεις και ξεκαθαρίζουμε ότι, ένα όμορφο brand χωρίς περιεχόμενο δεν είναι καλό, όπως και ένα υπέροχο website χωρίς επισκεψιμότητα.

03
Διατηρώντας την ποιότητα

Πρέπει να πάτε αλλού αν θέλετε ένα brand στην καθισιά ή ένα website σε 3 μέρες. Ποτέ δεν δημιουργούμε κάτι για το οποίο δεν θα είμαστε περήφανοι. Θέλετε ποιότητα, αλλά η ποιότητα απαιτεί χρόνο.

04
Όντας φίλοι

Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον δίκαια, δεν κρύβουμε τίποτα και γελάμε πολύ περισσότερο από ό,τι μαλώνουμε. Ευχαρίστως σταματάμε για ένα διάλειμμα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε όλη την πορεία. Θα σας συμπεριφερθούμε με τον ίδιο τρόπο.

05
Εκτίμηση της συνεργασίας

Κανείς δεν γνωρίζει την εταιρεία σας καλύτερα από εσάς. Πρέπει να είστε μέλος της ομάδας μας για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το έργο σας. Μόνο έτσι θα μπορούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές.

06
Αγκαλιάζοντας τις αξίες μας

Σπάνια συνεργαζόμαστε με ανθρώπους των οποίων οι πεποιθήσεις διαφέρουν πολύ από τις δικές μας, και αντιτιθέμεθα σε πράγματα με τα οποία δεν συμφωνούμε. Σεβόμαστε το περιβάλλον και προτείνουμε πάντα υπεύθυνο σχεδιασμό και την πιο οικολογική λύση.

ΕΞΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Αυτοί είναι οι θεμελιώδεις πυλώνες για την άριστη ψηφιακή λειτουργία σας.

CREATIVE
DEVELOPMENT
DEVELOPS
DIGITAL MARKETING
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Μερικοί από τους συνεργάτες μας