Ορθοπεδικό κέντρο MINISCO

Η MINISCO είναι ένα σύγχρονο κέντρο ορθοπεδικής χειρουργικής με έδρα την Αθήνα. Η MINISCO ακολουθεί τη φιλοσοφία της εστίασης στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου και της παροχής λύσεων με βάση τις ανάγκες του ατόμου, το επίπεδο δραστηριότητας και το ιατρικό ιστορικό του.

Task

Η MINISCO ήθελε να προωθήσει μια φιλική προσέγγιση του ορθοπεδικού της κέντρου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η συνολική εμφάνιση και αίσθηση έπρεπε να είναι εύκολα κατανοητή, μοντέρνα και κατά κάποιο τρόπο minimal.

  • Client

    MINISCO

Open Project
01. Προκλήσεις

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις σε έναν τόσο απαιτητικό και ανταγωνιστικό κλάδο. Η αντανάκλαση της φιλοσοφίας της MINISCO στην online της παρουσία ήταν το βασικό ζητούμενο

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Ιντζόγλου, επικεφαλής χειρουργός του ορθοπεδικού κέντρου, θέλησε να προσθέσει πολλές ιατρικές και επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με την ορθοπεδική χειρουργική. Η πλοήγηση θα ήταν πρόκληση.
Ανέφερε επίσης ότι σε ώρες αιχμής έχαναν κάποιες κλήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ραντεβού.

02. Λύσεις

Infromation structure

Πραγματοποιήσαμε έρευνα αγοράς για να μάθουμε τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ιατρικού κλάδου και τα κρίσιμα στοιχεία των ιστοσελίδων γιατρών.

Τα αναλυτικά στοιχεία κατέστησαν σαφές ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών δεν οδηγούσε σε ραντεβού. Πραγματοποιήσαμε μια σύντομη μελέτη ευχρηστίας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όλοι επιθυμούσαν διακαώς μια δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού. Μια ηλεκτρονική φόρμα κράτησης ραντεβού που ρωτάει επιπλέον αν το άτομο θα ήθελε μια δεύτερη γνώμη για την υγεία του ήταν η προφανής λύση.

UI Design

Ξεκινήσαμε με την έκδοση της ιστοσελίδας για κινητά. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για το πώς θα φαίνεται το animation με τα lotties σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πληροφορίες.
Οι γήινοι τόνοι, οι κομψές γραμματοσειρές, τα εικονίδια λεπτών γραμμών και οι υπέροχες φωτογραφίες ήταν τα κύρια συστατικά.
Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να δημιουργήσουμε την αρχιτεκτονική πληροφοριών και να κατανοήσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και να τις παρουσιάσουμε με τον πιο ενημερωτικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης θα κατανοήσει τη δομή και τον σκοπό του όλου έργου.

03. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σύγχρονη και πλήρως ενημερωτική online παρουσίαση ενός σπουδαίου ιατρικού κέντρου

“Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε με τη NORDER και πιστεύουμε ότι θα ήταν δύσκολο να αλλάξουμε. Αντιμετωπίζουν όλα τα έργα μας σαν να είναι δικά τους. Εξαιρετική ομάδα, εξαιρετική δουλειά”.

Δρ. Κωνσταντίνος Ιντζόγλου
Επικεφαλής χειρουργός της MINISCO

Έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Back